Pensat i fet

Obra valenciana

11 de febrero

Pensat i fet

Pensat i fet

11 de febrero de 2018
Pensat i fet
Obra valenciana

Sainet extret del llibre: "Deu sainets amb la nostra essència", de Silvia Garzando Blasco.

El sainet està ambientat als anys 50, on, en el nucli d?una família de poble, comencen els problemes quan la filla del matrimoni protagonista es queda prenyada d?un xic del mateix municipi, i la mare i la filla no saben com dir-li-ho al seu pare. A partir d?aquest moment comença una situació molt còmica en la qual tots els personatges comencen a mentir per eixir endavant intentant contentar a tothom i amb un final realment sorprenent.

L'autora, seguint els passos dels grans escriptors del nostre teatre autòcton, ha aconseguit unir el caràcter dramàtic de l'obra i una temàtica provocadora amb uns personatges que ens recorden als protagonistes d'aquelles obres d'antany que tant ens han fet riure. Silvia Garzando Blasco vol retre homenatge amb ?Pensat i fet? a aquells creadors que van posar el seu talent al servei del teatre valencià.

El Grup de Teatre El Molinet va néixer al 1978, a Canet d'en Berenguer, format per quatre veïns que amenitzaven les nits d'estiu. Es va constituir com associació a l'any 2002. El recorregut històric del grup és molt llarg, amb representacions tant nivell local com a nivell nacional de nombrosos sainets, playbacks, cavalcades nadalenques, contes infantils, obres clàssiques, animacions de carrer i tot tipus de representacions teatralitzades. Al llarg del anys, els membres han passat per El Molinet formant part d'una única ànima, persones que altruïstament han dedicat part de la seua vida d'oci a fer el que més els agrada: fer disfrutar als demés riguent, plorant, ballant i cantant.

Gestionen a Canet d'en Berenguer l'Escola de Teatre El Molinet, amb més de 150 xiquets i xiquetes  repartits per els tres col.legis. També organitzen, any rere any, amb el suport de l'Ajuntament, el Certamen Vila de Canet,  un certamen de teatre amb carácter benèfic per a grups amateurs. Este any Canet serà la seu de l'Assemblea de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana, en la que El Grup de Teatre El Molinet és l'encarregat d'organitzar tots els actes del cap de setmana de la reunió. 

Text
Silvia Garzando Blasco
Grup de teatre
Grup de Teatre El Molinet
Repartiment
Paula Ferrer
Silvia Ferrer
María Carmen Riera
José Vicente Benito
David Saez
Arturo Martínez
Margarita Caballer
Lola Ferri De Blas
So
Presto Music
Música
Antonio Arjona
Duración
60min.

Precios

PRECIO ÚNICO 11
+Gastos de gestión: 1€ taquilla y 2€ online

Al comprar las entradas online el precio que aparecerá será el precio final, incluidos los gastos de gestión y aplicado el descuento de la promoción vigente en el momento para cada función. Compruebe todos sus datos antes de finalizar la compra, pues no podremos hacer cambios ni devoluciones una vez realizada la misma.

Descuentos

Visibilidad reducida:*  30% dto.

*En determinadas butacas de palcos.

Estos descuentos no son acumulables ni aplicables junto a otras promociones. Los mismos se aplican sin tener en cuenta los gastos de gestión por entrada, tanto en la venta online como en taquilla. Los descuentos aplicados en la compra online deberán acreditarse a la entrada al recinto, en su caso.
Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros para recopilar información estadística sobre su navegación y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias, generada a partir de sus pautas de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información.   Aceptar