Clicks

Un espectacle musical enclau d'humor

30 d'agost

20% dto. por Venta Anticipada

Clicks

del 30 d'agost al 10 de setembre de 2023
 COMPRAR ENTRADES
Clicks
Un espectacle musical enclau d'humor

El més vist a Youtube i... El mai vist a escena!

Arriba un espectacle musical en clau humor que repassa les cançons més escoltades de l'actualitat mitjançant un format modern i divertit.

Quatre intèrprets porten a escena una variada selecció dels vídeos més virals de YouTube des d'un punt de vista original i diferent, versionant la música amb més èxit del mainstream.

Cançons d'artistes com Coldplay, Maroon 5, PSY o Bruno Mars, que s'enllacen amb diàlegs frescos i divertits, llançats de manera ràpida i directa, una comèdia de situació on els actors parlen sense embuts sobre les qüestions que afecten els joves d'avui.

Intèrprets
Sergio Alcover
Ferran González
Intèrprets
Jordi Grifell
Joan Miquel Pérez
Durada
90min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS
Pati de butaques 20€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 18€
Llotges 2n pis 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE
Pati de butaques 24€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 22€
Llotges 2n pis 20€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VENDA ANTICIPADA:
20% dte. per venda anticipada fins al 23 d'agost.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte.* Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas