Gran gala de tango

Desde dos orillas

29 de maig

Gran gala de tango

29 de maig de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Gran gala de tango
Desde dos orillas

EL TANGO ES ARTE Y FORMA PARTE

Torna al Teatre Talia la gran Gala de Tango que clausura la V edició del Festival Internacional de Tango de València, i en el qual com en les seves anteriors gales presentarà un espectacle on la música, la cançó i la dansa tornaran a omplir de màgia i follet el pati de butaques.

En aquesta edició, sota el lema El TANGO és ART i forma part, en una picada d'ullet a la celebració pel centenari de la mort del pintor valencià Joaquín Sorolla, reunirem artistes de gran prestigi en l'escena del tango internacional. Músics, cantants i ballarins de tango, residents a València i altres artistes convocats des d'altres parts del món, brindaran tot el seu talent en diferents escenes musicals, que se succeiran davant l'essència pictòrica d'algunes imatges de Sorolla en una sort de trobada entre les arts de les Dues ribes.

L'exhibició de les coreografies de diferents parelles de ballarins en la dansa, la música de l'orquestra que enguany reunirà dos pianistes, dos bandoneones, dos violins i un chelo, i la poesia única que ens brinda el tango en la veu dels cantants, ens faran viure moments de gran emoció, com només aquest gènere passional per excel·lència el pot provocar.

Com és tradició la gala comptarà amb l'honor de ser presentada per dos grans comunicadors a València: la locutora i escriptora Ana Mar Vila i el famós locutor dels grans esdeveniments a València, Vicente Alventosa. Dues reconegudes veus que ens portaran en andes per tot l'espectacle.

El Tango, com a gènere ja estimat i consolidat en aquesta Ciutat, en la qual podem cridar la seua casa teatral a València, convida a sumar-se a totes i tots en una altra gran trobada que sumarà una altra gran festa per al Tango.


Amb el suport del Ajuntament de València, i l'auspici del Centre de promoció i cultura del Consolat argentí a Barcelona, el Consolat General de l'Uruguai a València i la Ruta Internacional del Tango i Turisme.

Producció
Berretin de Buenos Aires
Direcció artística
Analia Bueti
Direcció Musical
Mariano Siccardi
Regidor Tècnic
Vicente Vinagre
Cantant
Analía Bueti (Argentina)
Nelson Scarlatto (Uruguay)
Maria Angeles Utiel (València)
Piano
Mariano Siccardi (Argentina)
Kaori Sacco (Japón)
Bandoneon
Luis Caruana (Argentina)
Yukie Kawanami (Japón)
Cello
Gustavo Nardi (Argentina)
Violí
Emiliano Pérez (Uruguay)
Luciano Casalino (Argentina)
Ballarins
Débora Godoy y Carlos Guevara (Argentina)
Ginette Montenegro e Iván Romero (Argentina)
Fabricio Moroni y Alfonso del Moral (Argentina/ Murcia)
Compañía Valencia Tango
Juan Pablo Díaz, Silvina Sosa Ledesma, Ginette Montenegro, Fabricio Moroni, Iván Romero y Antonella
Presentadors
Ana Mar Vila y Vicente Alventosa
Regidor
Vicente Vinagre

Preus

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 20
Llotges 2º pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas