Gran gala de tango. Desde dos orillas

Festival Internacional de Tango de València

27 de maig
27 de maig

Gran gala de tango. Desde dos orillas

27 de maig de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Gran gala de tango. Desde dos orillas
Festival Internacional de Tango de València

El tango convida a la copla

Torna al Teatre Talia de València la Gran Gala de Tango que clausura la VI edició del Festival Internacional de Tango de València, i que ja resulta un dels esdeveniments de tango amb més rellevància en la comunitat, per la qualitat escènica i artística que brinda aquest espectacle on la música, la cançó i la dansa tornaran a sorprendre i emocionar al pati de butaques.

En aquesta VI i especial edició, sota el lema VALÈNCIA, el TANGO i el llegat de DONYA CONCHA PIQUER, aquest espectacle fa còmplice a la copla en la figura de la gran artista valenciana Donya Concha Piquer, descobrint dels seus llegendaris baguls el vincle que l'artista va tindre amb l'Argentina i amb el tango, rendint amb això un merescut homenatge des del tango i a la terra que la va veure nàixer.

Per a això reunirem en un mateix escenari a artistes de gran prestigi en l'escena del tango internacional i de la copla. Músics, cantants i ballarins de tango, residents a València i altres artistes convocats des d'altres parts del món, brindaran tot el seu talent en diferents escenes musicals, que se succeiran en una espècie de romanç entre aquests dos gèneres: el tango i la copla.

L'exhibició de les coreografies de diferents parelles de ballarins en la dansa, la melodia executada per músics del tango i la poesia única que ens brinda aquest gènere en la veu dels cantants, ens faran viure moments de gran emoció, com només el tango pot provocar.

Com és tradició la gala comptarà amb l'honor de ser presentada per dos grans comunicadors a València: la locutora i escriptora Ana Mar Vila i el famós locutor dels grans esdeveniments a València, Vicente Alventosa. Dues reconegudes veus que ens portaran en andes per tot l'espectacle.

El tango, com a gènere ja estimat i consolidat en aquesta ciutat, a l'entorn d'aquest bell Teatre Talia, la seua casa teatral, convida a sumar-se a totes i tots en esta gran trobada que celebrarà una altra gran festa per al tango a València.


Amb el suport del Ajuntament de València, l'auspici del Centre de promoció i cultura del Consolat argentí a Barcelona, el Consolat General de l'Uruguai a València i la Ruta Internacional del Tango i Turisme, i sota la promoció de la Marca Pais l'Argentina que ostenta la directora artística del festival, Analía Bueti.

Creació i direcció artística
Analia Bueti
Direcció musical
Mariano Siccardi
Presentadors
Ana Mar Vila
Vicente Alventosa
Músics
Juan del Pilar
Mariano Siccardi
Luis Caruana
Emiliano Pérez
Cantants
Analía Bueti
Adriana Guidone
Maria Angeles Utiel
Ballarins
Ginette Montenegro
Fabricio Moroni
Débora Godoy
Carlos Guevara
Bárbara Palmer
Héctor Ferrer
Convidat especial
Lucerito de las Marismas
Regidor tècnic i producció general
Vicente Vinagre
Regidora artística
Luisa Fernanda Zacasta
Ajudant escenari
Samuel Gómez
Atrezzo escenografia
Virgi López
Amb la col·laboració
Panorama Flamenco
Durada
90min.

Preus

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 23
Llotges 2º pis 20€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas