Premis Max 2016

Premis Max 2016

Premis Max 2016
Finalistes de la XIX edició dels Premis Max

Ja s'han donat a conèixer els finalistes de les 22 categories a concurs de la XIX edició dels Premis Max, organitzats per la Fundació SGAE amb el propòsit de reconèixer el talent dels professionals del Teatre i la Dansa del nostre país i la promoció dels espectacles de la temporada. El guardó està dissenyat pel poeta i artista plàstic Joan Brossa (Barcelona, 1919-1999), impulsor d'un dels col·lectius renovadors de l'art espanyol de postguerra.

Enguany, els finalistes han sigut seleccionats pels membres de l'Acadèmia de les Arts Escèniques d'Espanya a partir d'un total de 111 espectacles candidats. A més, es concedeixen 3 premis especials: Honor, que s'ha atorgat a Lola Herrera; Contribució a les Arts Escèniques, que es farà públic el 6 d'abril; i Afeccionat, que es fallarà l'11 d'abril. 

La gala tindrà lloc el pròxim 25 d'abril en el Teatre Circ Price de Madrid.

Nostra més sincera enhorabona a tots els candidats, molt especialment als valencians:

-L'aneguet lleig, de Albena Teatre (Millor espectacle musical)

-Pinoxxio (Millor espectacle infantil o familiar, Millor producció privada, Ana Luján -Millor ballarina principal, Toni Aparisi -Millor ballarí principal, Millor elenc o solistes de dansa, Rosángeles Valls i Toni Aparisi -Millor coreografia, Edison Valls -Millor disseny d'espai escènic, Pascual Peris-Millor disseny de vestuari, Pep Llopis-Millor composició musical)

-Nosaltres no ens matarem amb pistoles (Millor espectacle revelació, Víctor Sánchez Rodríguez-Millor autor revelació)

-Penev (millor espectacle revelació)

-XV Anys Cienfuegosdanza (Millor elenc o intèrprets solistes de dansa)

Veure el llistat complet de finalistes.

Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas