Premis Max 2016

Premis Max 2016

Premis Max 2016
Finalistes de la XIX edició dels Premis Max

Ja s'han donat a conèixer els finalistes de les 22 categories a concurs de la XIX edició dels Premis Max, organitzats per la Fundació SGAE amb el propòsit de reconèixer el talent dels professionals del Teatre i la Dansa del nostre país i la promoció dels espectacles de la temporada. El guardó està dissenyat pel poeta i artista plàstic Joan Brossa (Barcelona, 1919-1999), impulsor d'un dels col·lectius renovadors de l'art espanyol de postguerra.

Enguany, els finalistes han sigut seleccionats pels membres de l'Acadèmia de les Arts Escèniques d'Espanya a partir d'un total de 111 espectacles candidats. A més, es concedeixen 3 premis especials: Honor, que s'ha atorgat a Lola Herrera; Contribució a les Arts Escèniques, que es farà públic el 6 d'abril; i Afeccionat, que es fallarà l'11 d'abril. 

La gala tindrà lloc el pròxim 25 d'abril en el Teatre Circ Price de Madrid.

Nostra més sincera enhorabona a tots els candidats, molt especialment als valencians:

-L'aneguet lleig, de Albena Teatre (Millor espectacle musical)

-Pinoxxio (Millor espectacle infantil o familiar, Millor producció privada, Ana Luján -Millor ballarina principal, Toni Aparisi -Millor ballarí principal, Millor elenc o solistes de dansa, Rosángeles Valls i Toni Aparisi -Millor coreografia, Edison Valls -Millor disseny d'espai escènic, Pascual Peris-Millor disseny de vestuari, Pep Llopis-Millor composició musical)

-Nosaltres no ens matarem amb pistoles (Millor espectacle revelació, Víctor Sánchez Rodríguez-Millor autor revelació)

-Penev (millor espectacle revelació)

-XV Anys Cienfuegosdanza (Millor elenc o intèrprets solistes de dansa)

Veure el llistat complet de finalistes.

Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas