El sopar dels idiotes

Torna per aclamació popular. Funcions en valencià

14 de diciembre
14 de diciembre

El sopar dels idiotes

El sopar dels idiotes

Del 14 al 26 de desembre
ESPECTACULO YA PASADO
Anar a funcions en castellà
Torna per aclamació popular. Funcions en valencià

"Una de les millors versions d'una comèdia que no passa de moda". Joan Carles Martí, Levante EMV.

"Un extraordinari muntatge, amb molt bon ritme, estudiades situacions còmiques, impecable gestualitat i una labor actoral brillantíssima". Nel Diago, Cartelera Turia.


'El sopar dels idiotes', de Francis Veber, s'ha convertit en un dels clàssics de l'humor més representats amb èxit a tot el món. En aquesta versió 100% valenciana, torna als nostres escenaris per a oferir-nos una divertidíssima crítica d'una societat en la qual no és gens fàcil saber qui és realment l'idiota.

"Vicent Pinyol ha sigut convidat a un sopar d'idiotes. Carles, persona enginyosa, ho ha convidat, vol divertir-se amb l'idiota, amb l'ingenu. Hi ha una familiaritat estranya i antiga que ens acosta la ingenuïtat i l'enginy. La primera ens parla de l'esplèndida facultat innata de ser lliure; la segona, de les habilitats no apreses; les dues ens parlen del que és innat. En canvi, l'ingenu és aquell càndid i simple, i l'enginyós, algú fresc i astut, quasi sempre admirat. El pas del temps ha convertit dos quasi sinònims en antònims. Però jo tinc la sensació veient a Pinyol que l'ingenu i l'enginyós són dues cares de la mateixa moneda. Com deia J. A. Marina, l'enginy no és una diversió, sinó una manera de sobreviure." (Carles Sanjaime)

Direcció
Carles Sanjaime
Versió
Josema Yuste
Intèrprets
Josep Manel Casany
Ferran Gadea
Toni Misó
Cristina García
Alfred Picó
Rosana del Carpio
Durada
120min.

Preus

DIMECRES:
Pati, anfiteatre y llotges 1er pis 15€
Llotges 2n pis 12€
+Despes de gestió: 0,50€ taquilla i 1,50€ online

RESTA DE DIES:
Pati, anfiteatre y llotges 1er piso 20€
Llotges 2n pis 15€
+Despes de gestió: 0,50€ taquilla i 1,50€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada la mateixa.

Descomptes

PROMO ESPECIAL:
100 primeres entrades de la primera setmana a 10€ + despeses de gestió. Promoció no aplicable al pis 2.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilats/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatro Olympia.
50% dte. Profesionals del sector* i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones.

*Únicament en taquilla. 
+info y reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables junt amb altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online como en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas