L' Últim ball

Una producción de L'Horta Teatre

08 de noviembre
08 de noviembre

L' Últim ball

Del 8 al 26 de noviembre de 2023
ESPECTACULO YA PASADO
Una producción de L'Horta Teatre

De Carles Alberola

Funció en valencià

L'últim ball vol ser un homenatge a tants i tants actors i actrius teatrals anònims que,  amb els seus espectacles, més enllà de l'èxit o del fracàs,  del reconeixement o dels premis,  han fet feliç a molta gent.

L'últim ball parla d'allò pel que val la pena viure, del que de vegades perdem pel camí, de com poder conviure amb l'absència del que ens fa feliç. Parla de com, per un si o per un no, la vida es converteix en una altra cosa. De l'èxit o el fracàs, les dues cares de la mateixa moneda. I de com tenim a la nostra mà el timó per refer contínuament la nostra vida.

L'últim ball parla del plaer d'actuar, de viure les coses per primera vegada, de jugar com fèiem quan érem menuts, i encara no ens havíem posat la cota de malles per protegir-nos del món.

L'últim ball és un espectacle d'humor. Divertit. Creat per a fer riure. I plorar, com no. Si no plores, no pots valorar el riure. Un espectacle per a viure més intensament tot i que només siga per un instant. 

SINOPSI

Dos còmics, dues velles glòries del teatre valencià, un retirat i jubilat, l'altre encara en actiu i malvivint com pot, participen en un acte benèfic, en un homenatge a un company mort. Fa vint anys que no treballen junts. Fa vint anys que no es parlen.

Al teatre, entre caixes, amb l'homenatge ja en marxa i mentre esperen entre bambolines, sembla que no hi haurà manera d'entendre's. Malgrat que tots dos volen tornar a actuar junts hi ha massa ferides encara obertes. Decideixen no actuar.

Mentre repassen la seua vida, s'adonen que potser no hagen viscut moments tan intensos com quan treballaren junts. Finalment, pacten una sèrie de condicions i decideixen que aquella actuació siga el seu últim ball.

Comença la actuació i la gent riu. Com sempre, riu molt. Però una vegada més el text se'ls anirà de les mans. Literalment. I la representació, com tantes vegades en el passat, queda sujecta a una improvisació.

Autor
Carles Alberola
Dirección
Carles Alberola
Ayudante de dirección
Toni Agustí
Intérpretes
Carles Alberola
Alfred Picó
Duración
80min.

Precios

MIÉRCOLES Y JUEVES
Patio de butacas 16€
Piso preferente (anfiteatro) y palcos 1º piso 13€
Palcos 2º piso 10€
+Gastos de gestión: 2€ taquilla y 2€ online

VIERNES A DOMINGO
Patio de butacas 18€
Piso preferente (anfiteatro) y palcos 1º piso 15€
Palcos 2º piso 12€
+Gastos de gestión: 2€ taquilla y 2€ online

Al comprar las entradas online el precio que aparecerá será el precio final, incluidos los gastos de gestión y aplicado el descuento de la promoción vigente en el momento para cada función. Compruebe todos sus datos antes de finalizar la compra, pues no podremos hacer cambios ni devoluciones una vez realizada la misma.

Descuentos

VENTA ANTICIPADA:
20% dto. por venta anticipada en la función de miércoles 15 (no aplicable el mismo día de la función).

DESCUENTOS GENERALES:
20% dto. Carnet Jove/Universitario, Carnet Jubilado/C. Popular, menores de 14 años y presentando en taquilla una entrada del Teatro Olympia.
50% dto*. Profesionales del sector y niños de 0 a 4 años.

GRUPOS:
25% dto. a partir de 20 personas +1 invitación cada 20.

VISIBILIDAD REDUCIDA:
30% dto. en determinadas butacas de palcos.

*Únicamente en taquilla. 
+info y reservas de grupos en el 963 536 113.

Estos descuentos no son acumulables ni aplicables junto a otras promociones. Los mismos se aplican sin tener en cuenta los gastos de gestión por entrada, tanto en la venta online como en taquilla. Los descuentos aplicados en la compra online deberán acreditarse a la entrada al recinto, en su caso.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas