Ópera Prima. Quattrocento Voce

25 de gener
25 de gener

Ópera Prima. Quattrocento Voce

25 de gener de 2022
ESPECTACLE JA PASAT

Quatre veus que fusionen el cant líric amb música pop.

Quattrocento Voce és el crossover clàssic valencià format per Vicent Romero, Héctor Blasco, Josema Bustamante i Alberto Ballesta.

Un quartet amb una àmplia trajectòria en el camp de l'òpera que han decidit unir-se per a acostar al públic el cant líric a través de grans èxits de la música pop nacional i internacional.

Quattrocento Voce arriben amb essència pròpia i un projecte musical per a avivar tots els sentits. En el seu estil musical trobem la petjada d'artistes com ara Plácido Domingo, Nino Bravo, Michael Bublé o Jamie Cullum, alhora que un estil més roquer que remet Los Secretos o Hombres G.

Sway és el primer single de Opera Prima, el primer disc de Quattrocento Voce, que molt prompte veurà la llum.

Intèrprets
Vicent Romero
Héctor Blasco
Josema Bustamante
Alberto Ballesta
Durada
75min.

Preus

Preu 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas