Agustín Durán. 20 años de tontás

04 de febrer

Agustín Durán. 20 años de tontás

04 de febrer de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Agustín Durán. 20 años de tontás

Recorre les històries que més èxit van tindre dels seus anteriors espectacles

Agustín Durán compleix 20 anys en els escenaris. No ha estat els 20 anys pujat, també s'ha baixat a vegades per a menjar. 20 anys donen per a molt, la seua primera vegada va ser en un concurs organitzat per la Facultat d'Informàtica de Ciudad Real quan era estudiant de la Universitat. Si, heu llegit bé, va ser estudiant fins i tot va acabar la seua carrera, només que ho dissimula bé.

Era novembre de 2002 quan va agafar un micròfon per primera vegada per a comptar tontás, en aquella època encara tenia pèl... però ja començava a clarejar... Fins i tot usava gomina... ara també però només li l'aplica en el pit i els engonals.

El seu aspecte físic està en una metamorfosi contínua, ha passat de pesar menys que una llebre a pesar el mateix que un tràiler de melons. El que no ha canviat és el seu nivell de "ovejez", el qual ha passejat per teatres, ràdios, televisions, olivars i camps de cultiu de tot el país en els últims 7 anys.

A través de les xarxes socials els seus vídeos han arribat a milions de persones de tot el món, però la seua popularitat no impedeix hui dia que el seu pare li continue reclutant per a anar al desembre a l'oliva.

En "20 años de tontás" recorre les històries que més èxit van tindre dels seus anteriors espectacles, al mateix temps que incorpora coses noves i juga amb el públic, la qual cosa converteix cada espectacle en únic i irrepetible.

Durada
90min.

Preus

Preu únic 14€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas