Aires de mujer

El tango hecho mujer

13 d'abril

Aires de mujer

13 d'abril de 2021
ESPECTACLE JA PASAT
El tango hecho mujer

Un espectacle que porta al gran públic la vigència del tango creat i interpretat per dones.

Partint d'un homenatge a la compositora i bandoneonista Paquita Bernardo, la concepció musical de 'Aires de Dona' no crea només el seu argument en el territori sonor del tango, és també un viatge sensorial.

'Aires de Dona' reuneix les obres de 13 creadores que simbolitzen el recorregut musical de quasi 120 anys de música rioplatense realitzada i interpretada per dones.

A partir d'un tractament escènic molt equilibrat, l'obra busca accentuar el seu desenvolupament amb imatges, un cos de ball (compost per quatre ballarines), i una cantant solista. Des de tres plans artístics (el visual, el musical i el vocal), l'espectacle tix un relat que substantiva el quefer professional d'aquelles dones que van prendre el tango com a font inspiracional, generant un sentit i un corrent que semblava reservat a l'univers masculí.

Creació i direcció musical
Polly Ferman
Direcció artística
Polly Ferman
Jimmy Entraigües
Cantant solista
Analía Carril
Direcció coreogràfica
Vidala Barboza
Piano
Polly Ferman
Bandoneón
Roberta Maegli
Violí
Jenni Guerra
Contrabaix
María Inés Rojas
Percussió
Pau Martí
Ballarines
María Antonieta Tuozzo
Rebeca Núñez
Carolina González
Guió
Jimmy Entraigües
Arranjaments musicals
Daniel Binelli

Preus

Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas