Això faltava!

La Tia Visantica

24 de maig
24 de maig

Això faltava!

24 i 25 de maig de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Això faltava!
La Tia Visantica

Humor valencià... d'Albal!

Monòleg en valencià

Vine a gaudir amb la tieta de l'experiència de ser la flamant "uela de la Fallera Major" i viu amb ella el procés d'elecció, el seu nomenament, l'estrès de triar la seua indumentària... i com no, la seua exaltació.

Els nebots i nebodes Visantiqueros volíeu un xou faller i la tieta us ho serveix en safata. I com sempre en Valencià de Poble!

Durada
60min.

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas