Ana Lloris

Panorama Flamenco

19 de setembre

Ana Lloris

19 de setembre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Panorama Flamenco

Benedetterías

Benedetterías és el somni de dansar la poesia de Mario Benedetti a través d'aquest art universal que tot l'acull i l'abraça: el flamenc. Tots dos amb la senzillesa per bandera, evoquen un món on dansa, música, teatre, imatge i poesia es donen de la mà en un passeig inoblidable pels poemes més conoci- dos del mestre uruguaià. Aquest homenatge ple de gratitud, arriba just en el centenari del naixement d'aquest gran poeta, ocasió immillorable per acelebrar des de la nostra cultura, l'immortal llegat que ens va deixar.

Dirigit per la balladora valenciana Ana Lloris, Anititrán Companyia Flamenca, té el plaer de compartir el valuós llegat que Benedetti ens va deixar, acompanyant a generacions i generacions de lectors enamorats de la quotidianitat de la seua poesia, de la seua proximitat, del seu compromís social, la seva franquesa, la seua lluminosa senzillesa i el seu defensa de l'alegria.

Idea original, direcció, ball i coreografia
Ana Lloris
Direcció escènica
Amalia Hornero
Cant
Desiré Paredes
Guitarra
Daniel Yagüe
Violí
Elba Puerta
Diseny d'il.luminació i tècnic de llums
José Martín Márquez
Antonio Sánchez

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 20
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas