Antonio Reyes

Panorama Flamenco

14 de novembre
14 de novembre

Antonio Reyes

14 de novembre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Panorama Flamenco

Un referent del cant

Amb una destacada trajectòria en els festivals flamencs més prestigiosos del món, el cantaor gadità Antonio Reyes, acompanyat per Joni Jiménez a la guitarra, arriba a Panorama Flamenc. Tot un referent del cante actual que promet captivar al públic amb el seu art.

Antonio Reyes Montoya, 26 de Juliol de 1977 Chiclana de la Frontera (Cadis) Comença a cantar amb set anys. Des de llavors ha recorregut sencer amb el seu cant el territori nacional i part de l'internacional com Brussel·les, França, Austràlia...

Ha participat en els festivals més prestigiosos del món com a Festival de Cante de les Minas de La Unió, Suma Flamenca, Festival Flamenco Madrid, Biennal de Sevilla, Festival de Jerez, Festival de Nimes, Mont de Marsans, i, com a bon profeta en la seua terra, cada any és gairebé fix en els cartells dels diferents Festivals d'estiu d'Andalucía com a Gazpacho de Morón, Festival de Mairena del Alcor, Potaje de Utrera etc. Ha estat acompanyat a la guitarra pels millors guitarristes del panorama flamenc com Manuel Morao, Moraíto Chico, Tomatito, Paco Cepero, Manuel Parrilla, Diego del Morao o Dani de Morón.

GALARDONS

Premio Gitano Andaluz a la Promoción del Arte y Cultura Gitana 2022

Nominat als Grammy Latinos 2020 por 'Que suene el Cante'

Nominat als Grammy Latino 2016 por su disco 'Directo en el Círculo Flamenco de Madrid'

Premi Flamenco de Hoy Mejor Disco de Cante 2015 por 'Directo en el Círculo Flamenco de Madrid'

Giraldillo al Cante Bienal de Sevilla 2014.

Premi Ateneo 'Gaditano del Año - Siglo XXI'  2009

Premi Manolo Caracol i Premio Antonio Mairena del Concurso Nacional de Córdoba 2001

2 trofeus consecutius Peña El Taranto al Mejor Recital del Año

Premi RTVA Flamenco Radio.

Preus

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 23
Llotges 2º pis 18
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
10€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas