Arnau Soler & Miguel Campos

Show de Stand Up Comedy

19 de febrer
19 de febrer

Arnau Soler & Miguel Campos

19 de febrer de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Arnau Soler & Miguel Campos
Show de Stand Up Comedy

Un show de rises en el que aniràs més enllà de la rialla

Arnau Soler i Miguel Campos arriben al Teatre Talia amb un espectacle de monòlegs en conjunt on reflexionen amb l'humor com a protagonista sobre aspectes de la vida i experiències personals.

Un monòleg dels de tota la vida; dels de micro i tamboret. Dels d'un humor profund i gran stand up. Una cita indispensable per als amants dels monòlegs a València en la qual les riallades estan assegurades.

Arnau Soler és un còmic de Benimaclet que té monòlegs publicats en plataformes com Amazon Prime Vídeo, PhiBetaLamba i Àpunt. Compta amb quasi deu anys d'experiència, dues gires nacionals i a més, és un còmic habitual en el Circuit Café Teatre València.

Miguel Campos és còmic de stand up i guionista del famós programa 'La Resistència'. Ha col·laborat en diversos programes com a 'Problemes del primer món', 'L'hora de la 1' i 'Yu. No te pierdas nada' També és fundador del stand up PhiBetaLambda i està girant per Espanya amb el seu espectacle 'Todos estamos peor'.

Preus

PREU ÚNIC 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas