Aryel - Renacer

Arriva la hipnosi

29 de gener
29 de gener

Aryel - Renacer

29 de gener de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Arriva la hipnosi

Un show diferent a tot el conegut

Amb més de 10.000 persones hipnotitzades per tot el món, el hipnotista argentí Aryel Altamar aterra a València directament des del Circ del Sol per a omplir el Teatre Talia d'hipnotitzats. 


El seu nou espectacle 'Renàixer' deixarà atònit a tot el Talia de principi a fi. No et creuràs en cap moment el que estàs veient!


Amb una bona dosi d'humor, hipnosi en viu i situacions insòlites, aquest show per a tota la família es convertirà en una experiència completament relaxant i plaent per als hipnotitzats, i en una altra inoblidable mai viscuda per als espectadors.

Preus

PREU ÚNIC 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas