Asaari Bibang. Humor Negra

Un monòleg antiracista i afrofeminista

20 d'abril
20 d'abril

Asaari Bibang. Humor Negra

20 d'abril de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Asaari Bibang. Humor Negra
Un monòleg antiracista i afrofeminista

Humor Negra no és només un xou de comèdia, és una declaració d'intencions. Un monòleg antiracista i afrofeminista en el qual, a través de l'humor, Asaari és capaç de parlar sense embuts de les particularitats de ser dona, negra i migrant a Espanya.

En els 90 minuts que dura el xou, l'artista fa un recorregut que obliga l'espectador a posar-se enfront de l'espill dels tòpics, prejudicis i estereotips, alhora que ens convida a acompanyar-la en el seu propi viatge de desconstrucció.

Per a això, ens baixa a la realitat amb un xou dinàmic de principi a fi en el qual es toquen temes com: la síndrome del salvador blanc, la importància de la representació, "negre únic", les parelles interracials o la hipersexualización de la dona negra en l'imaginari col·lectiu.

Deslenguada i visceral, Asaari Bibang aconsegueix en aquest monòleg que pensem mentre riem, que riguem mentre pensem.

Qui és Asaari Bibang?

Asaari Bibang Ngui (Guinea Equatorial, 1985) és una actriu, còmica, presentadora, escriptora, columnista i activista espanyola (en 2021 la revista Forbes la va nomenar una de les 100 influencers més importants del moment en àrees com l'activisme i la divulgació, a més d'aconseguir el premi Desalambre a activista de l'any en 2023). Una artista polifacètica que va descobrir, des de molt primerenca edat, que el que l'apassionava i inspirava en aquest món era la interpretació, l'espectacle.

Amb tan sols 7 anys va decidir estudiar dansa, una disciplina que li acabaria ajudant a establir les bases per a afrontar el que estava per vindre. No es va equivocar. Des de llavors ha anat encadenant treballs en la pantalla gran, televisió, teatre, ràdio i comèdia. Sense esmentar les seues diferents col·laboracions en algunes revistes i periòdics d'aquest país.

Una artista que aconsegueix captar l'atenció del públic dotant al seu treball de consciència gràcies al seu singular punt de vista però, sobretot, a les seues arrels. Un argument de pes que utilitza, no com a recurs, sinó com a necessitat. La necessitat d'un art que a més d'entretindre, aporte valor.

No recomanat per a menors de 14 anys
Durada
90min.

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas