Buscas Pareja

Speed Dating

02 de febrer

Buscas Pareja

2 i 3 de febrer de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Buscas Pareja
Speed Dating

Nous temps per a l'amor

¿Buscas Pareja? (Speed Dating) és una comèdia fresca i divertida que combina la stand up comedy amb les escenes de parella, que fa una anàlisi en clau d'humor de les noves maneres de conéixer-se a través de les xarxes socials com Tinder o altres apps de cites i que acaba amb una marató de cites ràpides.

Sara torna a estar sense parella i a Carlos li ha deixat la seua núvia de tota la vida. Així que inicien un viatge a través de les apps de cites, perquè en un món perfecte ha d'existir la teua parella ideal. Però, després de conéixer a tota una fauna de personatges raríssims, descobreixen que ni el món és perfecte ni les relacions de parella són ideals.

Històries jocoses basades en cites reals que arriben a València després del seu gran èxit a Barcelona.

Preus

Preu únic 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas