Carlos Simón. Fin del mundo

Xou de comèdia, monòleg i improvisació

28 de gener
28 de gener

Carlos Simón. Fin del mundo

28 de gener de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Xou de comèdia, monòleg i improvisació

Un monòleg que posa en contrast els temes més actuals juntament amb la nostra pròpia història!

El preu de la llum, el volcà de la Palma, Messi suplent. Sembla que el nostre món està arribant al seufinal. Un xou de comèdia i improvisació on Carlos ens portarà de la mà a través de la seva perspicàcia, geni i humor per diferents escenaris apocalíptics. Què van fer a Pompeia quan va erupcionar el Vesubio? Quina connexió tindran els reguetoners amb els romans? Amb un toc fresc d'humor dinàmic i unes gotes d'improvisació, ens endinsarem durant una hora en un monòleg que no deixarà indiferent a ningú.


"El millor que he vist des de fa molt temps. Un gran rang d'estils d'humor i imitacions científiques!". Carles Castillo

"Vaix a anar veure-ho a l'especial de març i va ser una grata sorpresa. Em va encantar la seua soltesa i la seua desimboltura. Fan incondicional de les seves excel·lents imitacions.". Ignacio Grau
Durada
70min.

Preus

PREU ÚNIC 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas