Carta de una desconocida

L'adaptació de la gran novel·la de Stefan Zweig

21 de març
21 de març

Carta de una desconocida

Del 21 al 23 de març de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
L'adaptació de la gran novel·la de Stefan Zweig

Una dona desconeguda

Un secret

Una carta

Una confessió...

"A ti, que nunca me has conocido..." Aquest és l'encapçalament de la confessió que escriu la protagonista de la novel·la de Stefan Zweig. Una dona, al costat del cadàver del seu fill, decideix escriure una carta a l'home que estima amb la finalitat de revelar-li un gran secret. Una confessió bella i dolorosa a parts iguals, melancòlica i alhora apassionada.

Quant pot estimar una persona sense que este amor siga correspost? Durant quant temps?

Carta de una desconocida ens ensenya que l'amor és una de les forces més intenses que existeixen encara que, a vegades, puga acabar per tornar-se nociva per a una mateixa.

STEFAN ZWEIG

Continua sent un dels autors més llegits de la primera meitat del segle XX. Molt influït per Freud, Zweig creia que "cap sofriment és tan sagrat com el que no s'expressa per pudor?, i així, defensant les teories psicoanalítiques, es va convertir en un mestre a parlar sobre les passions secretes i la foscor de les ànimes.

Carta de una desconocida és el relat d'una vida truncada bolcant el seu dolor.

Amb una sensibilitat i tendresa extremes, la dona desconeguda li confessa la seua vida; no amaga res per cruel, desagradable o vergonyós que siga. És tota una declaració d'amor. Un amor que fa mal, però en el qual també cap la tendresa.

Descàrrega ací el dossier de Carta de una desconocida

Autor
Stefan Zweig
Adaptació
Rossana Martínez
Direcció
Fernando Soler
Rossana Martínez
Ajudant de direcció
Yolanda García
Intèrprets
Rossana Martínez
Durada
65min.

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Funció matinal 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
30% dte*. Professionals del sector.

GRUPS:
30% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas