Chely Capitán & Saray Cerro

14 de gener
14 de gener

Chely Capitán & Saray Cerro

14 de gener de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Chely Capitán & Saray Cerro

Chely Capitán naix entre tarongers i cançons de la piquer, còmica picant i llustrosa, col·laboradora habitual del programa "Herrera en Cope" de Cope Ràdio, el seu art l'ha passejat pels millors programes d'humor de TV, El rey de la comedia en TVE, Al ataque y Todo el mundo es Bueno de Tele 5, El club del chiste y somos la Ñ de Antena 3, Las mañanas de Canal Sur, El gran queo y Canal Sur Radio i més recentment en u cara no me suena todavía de Antena 3. Una còmica i cantant que dóna el cante per on va. Riures a tutiplan, amb Chely Capitán.


Saray Cerro. D'Alcoi, Alacant. Reportera del programa Podriem Fer-ho millor d'Apunt Ràdio i actual guanyadora del concurs Riot Comedy Fem València, és una de les còmiques del segell Riures a València. Ens porta a les nits del Talia el seu humor una mica brut i cínic. Sempre explica anècdotes personals amb les quals mostra que és una mica maldestra i que "té mala sort", "La reina del drama", vaja. Porta actuant des d'octubre de 2019 i ja no hi ha qui la pare.

Preus

PREU ÚNIC 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas