Con Cierto Piazzolla

Con Tango una Historia

04 de octubre
04 de octubre

Con Cierto Piazzolla

04 de octubre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Con Cierto Piazzolla
Con Tango una Historia

Un espectacle amb passió, rebel·lia i llibertat

Con Cierto Piazzolla naix a partir de l'obra innovadora de Astor Piazzolla, creador de l'anomenat "tango modern" o com ell deia "música contemporània de Buenos Aires" que combina aquesta música ciutadana amb el jazz i la música clàssica revolucionant per sempre el món del tango.

Un espectacle multidisciplinari amb arranjaments i direcció del Mtro. Enrique Roel integrat per un trio de virtuosos músics juntament amb l'actriu Paula Serrano.

La música s'interrelaciona amb els estadis d'una Maria buscant trencar amb les tradicions més arrelades en el tango clàssic, des de la dècada del ´50 fins als nostres dies.

Guió
Jorge Barceló
Disseny
Lia Parsons
Idea, direcció i arranjaments
Enrique Roel
Actriu
Paula Serrano
Violí
Emiliano Pérez
Violoncel
Samuel Costilla Ledesma
Piano
Jonathan Santana García

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas