Corta el cable rojo

Improvisació

13 de setembre
13 de setembre

Corta el cable rojo

13 i 14 de setembre de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Improvisació

La comèdia més explosiva

Amb 11 temporades d'èxit continuat, i sumant, al carrer Gran Via de Madrid, Corta el Cable Rojo és uns dels espectacles més longeus i millor assentats de la milla d'or del teatre al país. Han sigut el seu audaç i inexistent llibret, el seu plantejament original, la seua novetat constant i el seu humor inevitable els factors que han fet que el públic esclate del riure i continue apostant per aquesta obra d'improvisació sense igual.

Ara, la comèdia més hilarant dels últims anys arriba al Teatre Talia de València. Aquest mític escenari valencià acull a tres còmics genials, Rubén Tejerina, Mai Boncompte i Manu Pradas, que actuen acompanyats de música en directe i agosarades projeccions, així com de la complicitat i les riallades que provenen del pati de butaques.

Les inesperades propostes del públic donen lloc a personatges desbocats, situacions insospitades, reptes impossibles, balls sorprenents, cançons divertides... Tot s'alinea per a oferir huit números diferents, cadascú més arriscat i ocurrent, que conformen l'espectacle d'humor que està revolucionant la cartellera.

No hi ha més que esperar a l'eixida del públic per a veure en els seus somriures les conseqüències d'haver assistit al teatre d'improvisació més divertit. El boca a boca, les impressionants valoracions en les webs d'entrades i el cartell de "localitats esgotades" cada setmana són l'altre reflex de l'èxit de Corta el Cable Rojo.


Preus

Pati, Amfiteatre i llotges 1º pis 22
Llotges 1º pis 20€
+Gastos de gestión: 2€ taquilla y 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas