Cuatro motes manchegos 2

Una comedia 100% manchega

02 d'abril
02 d'abril

Cuatro motes manchegos 2

02 d'abril de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Cuatro motes manchegos 2
Una comedia 100% manchega

Roberto Gontán, Fran Pati, Jesús Arenas y Juanjo Albiñana

Cuatro motes manchegos va iniciar la seua marxa al setembre del 2018, des de llavors hem recorregut gran part de Castella-la Manxa, Madrid i Comunitat Valenciana amb un gran èxit de crítica i públic, omplint grans i petits teatres en repetides ocasions.

I és que després de l'èxit collit amb el primer espectacle, Cuatro motes manchegos 2 era, més que un desig, una obligació. En 2022 tornem amb nous textos i nous números, que van des de l'humor costumistes, a l'humor més modern i actual sense perdre l'essència i les arrels del nostre humor.

Un xou dinàmic en el qual durant 2 hores no podràs parar de riure.

Durada
120min.

Preus

Preu únic 14€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas