Dakris

Pascuas Mágicas

07 d'abril

Dakris

07 d'abril de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Dakris
Pascuas Mágicas

Les millors Pascues màgiques arriben al Teatre Talia 

DAKRIS, El mag invisible, amb el primer premi nacional de màgia presenta 'Nada es lo que parece'

Teletransportaciones, desaparicions d'objectes del públic, prediccions i mentalisme, són algunes coses que podràs veure en l'espectacle de màgia on s'esborrarà la fina línia que separa la realitat de la imaginació i que et farà replantejar-te la idea que tot és possible.

En 'Nada es lo que parece' també podràs veure màgia interactiva, creada perquè l'espectador participi en l'espectacle ja sigui des dels seus seients o sent el protagonista de la il·lusió.


Pascuas Mágicas és un nou cicle d'espectacles de màgia fresca i innovadora per a tots els públics, de la mà de joves i divertits il·lusionistes com Mag Marín, Dakris, Nuel Galán, Pando el Mago i Mr Rochester (Darío Hueta).

Un espectacle per a gaudir d'unes pasqües sorprenents, màgiques, i inoblidables.

Durada
60min.

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

25% dte. Pack Familiar (En compras de 4 entrades)

50% dte. Xiquets de 0 a 4 anys.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Altres propostes del Talia:
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas