Daniel de Francisco & Farruca Montoya

Panorama Flamenco

16 de gener
16 de gener

Daniel de Francisco & Farruca Montoya

16 de gener de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Daniel de Francisco & Farruca Montoya
Panorama Flamenco

Mi verdad

L'escenari es converteix en un remolí de passió i art quan dues titanes del flamenc s'uneixen en una actuació sense igual. La icònica balladora La Farruca i el jove ballador valencià Daniel de Francisco es troben en un explosiu espectacle. 

La Farruca, hereva i mare d'una llegendària estirp flamenca, enlluerna amb el seu poderós zapateado i la seua gràcia innata, portant amb si l'essència del flamenc més autèntic. El seu domini del compàs i la força amb la qual executa cada moviment deixen una petjada inesborrable en tots els que tenen el privilegi de presenciar el seu art. 

D'altra banda, Daniel de Francisco, jove artista emergent del ball flamenc, ha conquistat els escenaris amb el seu estil únic i virtuosisme enlluernador. La seua elegància i passió en ballar fan que cada pas sigui un delit per als sentits, transportant al públic a una dimensió on el temps i l'espai es fundin amb la música.

Aquest esdeveniment és una aliança sense precedents, on la grandesa de Tossuda Montoya s'entrellaça amb la frescor i la innovació de Daniel de Francisco i es fusionen en una perfecta simbiosi de força i delicadesa.

Cada talonejo, cada bracejo i cada mirada reflecteixen la passió i el compromís que aquests dos balladors senten pel flamenc. La seua complicitat en l'escenari transcendeix les paraules i es tradueix en un diàleg flamenc sense igual, on la música i el ball es comuniquen en la seua forma més pura.

Una trobada entre generacions, on el llegat d'una de les famílies més emblemàtiques del flamenc s'uneix a l'audàcia i la passió del talent emergent

Daniel de Francisco
Col.laboració especial
Farruca Montoya
Artistes invitats
Los Mellis de Valencia

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 20
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas