David Cepo

No cruces los brazos

04 de novembre
04 de novembre

David Cepo

4 de novembre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
David Cepo
No cruces los brazos

Esteu preparats per a explotar del riure amb el nou espectacle de l'estrella còmica del moment?

David Cepo còmic de naixement i influencer per sorpresa, s'ha convertit en la nova sensació en xarxes socials gràcies a la seua espontaneïtat i proximitat. Molts dels seus vídeos s'han viralitzat i ara arriba al teatre amb un espectacle carregat de riures i humor on David farà que et sentes protagonista del seu propi xou. Així que no tens excusa Et vens a viure l'experiència? Dons pa lante, m'entens? David Cepo t'espera per a fer-te riure. I ja saps, NO CRUCES LOS BRAZOS que no t'entren els acudits.

No recomanat per a menors de 14 anys
Durada
75min.

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas