David Pareja y Abián Díaz

Presentan 'El funeral'

29 d'abril
29 d'abril

David Pareja y Abián Díaz

29 d'abril de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
David Pareja y Abián Díaz
Presentan 'El funeral'

Alguna vegada t'has contingut el riure en una situació greu? O millor dit, Quantes vegades has rigut en el pitjor moment? Dues vegades? Trenta-set potser?

'El Funeral' és un xou de comèdia que viatja des de l'humor més absurd fins al més incòmode, recorrent el caos entre la mort i la vida als afores d'un tanatori. La història de dues amics? que retraten els secrets terrenals que tot ésser humà ha experimentat alguna vegada.

En aquest espectacle, David Pareja i Abián Díaz exploren el ridícul del quotidià, convertint-lo en pura comèdia i en una anàlisi mordaç de la societat actual que no et deixarà indiferent.

No recomanat a menors de 14 anys
Autor
David Pareja
Abián Díaz
Intèrprets
David Pareja
Abián Díaz
Durada
80min.

Preus

Preu únic 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas