Dinosaurios y Princesas

Un espectacle musical dins d'un videojoc

28 de març
28 de març

Dinosaurios y Princesas

Del 28 de març al 1 d'abril de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Un espectacle musical dins d'un videojoc

Un espectacle, una aventura musical, un videojoc.

Una aventura musical interactiva amb cançons, coreografies, projeccions en 3D i uns dinosaures molt "reals" que deixaran sense parla al públic.

Un xiquet d'11 anys i el seu pare han de rescatar al seu triceratops bebé, que ha sigut raptat per uns personatges malvats escapats d'un videojoc. Per a això s'enfrontaran a dinosaures de més de 4 metres, lluitaran contra un indi, desafiaran als malvats que volen dominar el món, seran ajudats per una princesa bailonga? i tot això a l'entorn d'un videojoc.

Exploradors, dinosaures, indis, princeses i altres éssers fantàstics, ajudaran a aquest xicotet somiador, al costat del públic, a salvar al seu més preuat company.

Preparats per a viure aquesta aventura? Que comence el joc Dinosaures i Princeses!

L'espectacle conté alguns números en els quals s'utilitza llums estroboscòpiques que poden accentuar i ser un risc per als usuaris que patisquen d'atacs epilèptics.
Autor
Rafa Alarcón
Direcció
Mamen Mengó
Víctor Lucas
Música original
Víctor Lucas
Intèrprets
Rafa Alarcón Lezcano
Rafa Alarcón
Marian Villaescusa
Pau Vercher

Preus

Pati, Amfiteatre i llotges 1º pis 16
Llotges 1º pis 14€
+Gastos de gestión: 2€ taquilla y 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

DESCOMPTES GENERALS:
25% dte. Pack familiar: comprant 4 entrades o més (no és necessari que existisca relació de parentiu).
50% dte. Xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:*
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. visibilitat reduïda.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas