Dómisol sisters. Smile

Dómisol Sisters presenten el seu nou disc Smile.

08 de desembre
08 de desembre

Dómisol sisters. Smile

8 de desembre
ESPECTACLE JA PASAT
Dómisol Sisters presenten el seu nou disc Smile.

Un gran concert divertit i dinàmic, que contagia energia positiva i fa retrocedir al públic en el temps fins a l'Era daurada del Swing.

Dómisol Sisters naix en 2011 amb la intenció de recrear, amb arranjaments propis, la música Swing dels anys 30 i 40. En 2014, la banda valenciana llança el seu primer disc "Get on Board!". Gràcies al gran acolliment del seu treball, en 2016, estrena el seu segon àlbum "Take that Swing!". Actualment, després de recórrer gran part del país i actuar en nombrosos teatres, sales i clubs, a més de participar en diferents festivals, el grup presenta el seu tercer projecte "Smile".

Veus
Mélanie Lapalus
Fanny Germain
Mireia Serrano
Piano
Eduard Marquina
Contrabaix
Eva Serrano
Bateria
Simone Zaniol
Trompeta
Fede Crespo

Preus

Preu únic 16€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas