Edo Caroe. Tour España 2024

Stand-up Comedy

09 de març
09 de març

Edo Caroe. Tour España 2024

09 de març de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Edo Caroe. Tour España 2024
Stand-up Comedy

Aprofitant un breu moment d'alegria, Edo Caroe afronta amb optimisme el seu passat, present i futur abans que s'acabe.

Edo Caroe porta més de 15 anys fent comèdia a Xile. Ha tingut un breu pas per la televisió en programes de comèdia, però sobretot, ha deixat una gran petjada en el cor de la ràdio xilena amb el programa que va conduir "Pongámonos Serios". Després d'això, fa 4 anys, va decidir crear el seu propi segell. Res més ni ni més ni menys que el podcast/vodcast més escoltat de Xile: Tomás Va a Morir.

No recomanat per a menors de 14 anys
Durada
90min.

Preus

Pati 20€
Amfiteatre i llotges 1º pis 18€
Llotges 2º pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas