Edu Soto

Más vale solo que ciento volando RELOADED

05 de desembre
05 de desembre

Edu Soto

Del 5 al 8 de desembre de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Más vale solo que ciento volando RELOADED

Edu Soto es bolca en el seu espectacle més boig i divertit, "Más vale solo que ciento volando reloaded", on el monòleg, la comèdia musical, la improvisació i la interacció amb el públic retornen al directe a aquest artista inclassificable. Perquè Edu Soto cantarà i ballar per a tu, i segurament toca algun instrument i fins componga alguna cançó amb tu, i coneixent-lo com ho coneixem, s'acabarà ficant en la pell d'un munt de personatges. "Más vale solo que ciento volando reloaded", un xou que et mostrarà els ocells que voletegen al cap d'aquest artista al qual mai has oblidat on el vist per primera vegada. Al fet que sí?

Edu Soto sense cap dubte és un dels artistes més polifacètics i multidisciplinaris que ha eixit del nostre país. Català de naixement i establit a Madrid, ciutat a la qual mestressa i on s'ha continuat desenvolupant com a artista, fins hui... Actor, cantant, músic, ballarí i un autèntic mestre de la improvisació i interpretació. Edu Soto ha fet cinema, teatre, TV i també musicals que durant setmanes ha estat en cartell en la reconeguda Gran Via madrilenya. Per descomptat hi ha molt poques coses que se li resisteixen a estiga artista i molt pocs que puguen fer tant com ell. Un geni de l'humor, la comèdia i també del teatre clàssic en el gènere dramàtic, com ha demostrat en moltes ocasions...

Descàrrega ací el programa de mà de Más vale solo que ciento volando RELOADED

No recomanat a menors de 14 anys.
Edu Soto
Durada
90min.

Preus

Pati i amfiteatre 22€
Llotges 1r pis 20€
Llotges 2n pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas