El Carpeta

Manuel Fernández Montoya

26 de març
26 de març

El Carpeta

26 de març de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Manuel Fernández Montoya

Flamenc des de l'arrel més pura, però expressat de maneres menys tradicionals

Un piano, una veu, una percu i els talons de "El Carpeta" seran suficients per transmetre totes les emocions que promet un espectacle que presenta a l'artista, a la seua passió, al seu camí, a la seua essència... i a si mateix.

Jove ballador gitano, conegut en el món de l'art com "El Carpeta", va nàixer a Sevilla, en el si d'una de les famílies de major estirp flamenca. Nieto de "Farruco", fill de "La Farruca" i germà de "Farruquito" i "El Farru". El nom artístic li ho va posar el seu avi, perquè des de xicotet absorbia com una esponja tot l'art que es malbaratava a casa, el guardava com un tresor en la seua pròpia carpeta i a poc a poc va traient tot el que porta dins d'ella.

Abans de complir 10 anys ja trepitjava els escenaris amb un poder tan gran que es veia vindre el camí del menor de la saga, que no ha parat de treballar per a llaurar-se un estil propi.

És espontani i sincer, és alegre i sentit, és un "Farruco" i pot ser vist en la pel·lícula "Flamenco Flamenco" de l'aclamat director Carlos Saura. Ha ballat en escenaris de tota Espanya, a més de Manhattan, San Francisco, Washington, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Colombia i molts altres.

Manuel "El Carpeta" forma part de diversos esdeveniments al costat dels artistes de talla internacional com Miguel Poveda, Alejandro Sanz o Estrella Morente, entre altres. La mirada d'aquest artista traspassa i intimida com la seua mare, es tempera com el seu germà Juan i remata com el seu germà Antonio, gira com el seu avi i a tot li posa la seua ànima.

Cante
Ezequiel Montoya
Melchor Borja
Percusió
Manuel Lozano 'Lolo'

Preus

Pati, amfiteatre i llotges 1º pis 23
Llotges 2º pis 18
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
10€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20 (únicament en taquilla).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas