El show de Eden Serrano

Sin censura

21 de setembre
21 de setembre

El show de Eden Serrano

21 de setembre de 2024
 COMPRAR ENTRADES
El show de Eden Serrano
Sin censura

Gaudeix d'una nit d'humor sense filtres!

Edén Serrano presenta el seu monòleg més incendiari, irreverent i personal. Un xou de comèdia replet d'anècdotes surrealistes, observacions originals i situacions quotidianes passades pel filtre absurd, disbauxat i original que li caracteritza.

Després d'esgotar en ciutats com Madrid, Barcelona, Alacant, Saragossa, Logronyo o Palma, un dels humoristes més en forma del panorama actual presenta el seu espectacle en el Teatre Talia.

No perdes l'ocasió de gaudir d'aquest xou de comèdia àcid, sincer i, sens dubte, original; no apte per a públics sensibles.

Edén Serrano és còmic d'estand-up i guionista d'humor. Deu anys dedicant-se a l'art de la comèdia en directe li han permés actuar en multitud de sales, teatres i locals de tot el país.

Destaca pel seu humor àcid, intel·ligent i actual; amb lleugers tocs d'absurd, algunes pinzellades de color negre i altes dosi d'improvisació i interacció amb el públic, amb gran habilitat per a fer sentir bé a l'audiència.

Preus

Preu únic 14€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
6€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas