El Showcito de Nanutria

Estand up Comedy i improvisació

28 de febrer
28 de febrer

El Showcito de Nanutria

28 de febrer de 2025
 COMPRAR ENTRADES
El Showcito de Nanutria
Estand up Comedy i improvisació

El Showcito de Nanutria és una proposta original i creativa que porta més de 3 anys en continu desenvolupament. Un xou d'Estand Up i improvisació, on NANUTRIA demostra les seues habilitats d'interacció amb l'audiència mentre va entrellaçant els seus acudits amb la informació que rep del públic.

Un espectacle que ofereix un aire fresc i innovador respecte a l'Estand Up tradicional, però al mateix temps li dona al públic una bona mostra d'acudits molt originals sobre temes com l'adultesa, la democràcia, la vida en parella, la migració i formes enfrontar la dura però inevitable arribada de la vellesa a la nostra vida.

Durada
90min.

Preus

Preu únic 22€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas