El viatge impossible - Escena Erasmus

Projecte Teatral Europeu de la Universitat de València

15 de desembre
15 de desembre

El viatge impossible - Escena Erasmus

15 de desembre de 2021
ESPECTACLE JA PASAT
El viatge impossible - Escena Erasmus
Projecte Teatral Europeu de la Universitat de València

Sempre hem sentit curiositat per saber què hi havia més enllà de les muntanyes, del mar, de les estrelles. Hem construït la nostra història a força de viatges. L'Europa que habitem és filla dels moviments dels antics pobladors, les rutes dels exploradors, els investigadors, els emissaris, els viatges dels soldats a les guerres, els viatges dels pelegrins i dels estudiants que des del S. X han caminat pel continent per ampliar-ne els coneixements. Però avui viatjar és complicat. Hem viscut un any en què anar al poble del costat, a una altra comarca o a una altra autonomia era tot un viatge. Hem viscut uns mesos en què sortir a comprar era tot un viatge; en què treure el gos a passejar era tot un viatge. Escena Erasmus ha pensat que, ara que no podem viatjar lluny, potser és moment de fer viatges de tornada. De conèixer els llocs d'on venim. De retrobar-nos amb carrers alliberats de trànsit. D'allunyar-se de llocs massificats. De tornar als pobles.


Escena Erasmus UV és un projecte teatral europeu pioner a Europa amb seu central a la Universitat de València, ideat i dirigit per CRIT Companyia de Teatre. Aquest projecte que utilitza les arts escèniques com a motor principal, pretén aprofitar el potencial creatiu dels estudiants Erasmus i els de cadascuna de les universitats participants per posar-lo al servei de la construcció d'una identitat europea, crítica, lliure i multicultural.

Escena Erasmus UV ja s'ha replicat a les universitats de Marburg (Alemanya), Pàdua, Càller i Catània (Itàlia), Lodz (Polònia), Sofia (Bulgària) i molt aviat a Pamplona (Universitat Pública de Navarra). Totes formen part de la xarxa Erasmus Europe on Scene Network (EUSCN) amb seu central a la Universitat de València.

Escena Erasmus UV acaba de guanyar la Distinció 'Lluís Vives' del Consell de la Generalitat als Premis 9 d'Octubre 2021 per la seua aportació valenciana a la construcció europea. És, a més, Premi Europeu Carlemany de la Joventut del Parlament Europeu 2011 i 'Menció d'Honor a la difusió del patrimoni europeu i les arts 2018' de la PEARLE Live Performance Europe, entre d'altres distincions.

Activitat organitzada per #desembreeuropeu2021 de la Universitat de València, la Generalitat Valenciana-Europe Direct i l'Ajuntament de València. Col·labora: Teatre Talia. 


Textos originals
Isabel Martí
Gemma Miralles
Guadalupe Sáez
Daniel Tormo
Direcció
Josep Valero
Intèrprets
Nicolás Aranda
Arnaud Barennes
Sélune Cannizzo
Allegra Florioli
Elena Francés
Paloma Gros-Hostettler
Kika Miederhoff

Preus

Entrada gratuïta amb invitació. Les invitacions es poden descarregar en la web del Teatre Talia.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas