Els Villalonga

De Ramon Madaula

14 de setembre
14 de setembre

Els Villalonga

Del 14 al 25 de setembre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
De Ramon Madaula

Amb Lucía Poveda, Bruno Tamarit i Alfred Picó

Alfred Picó, Lucía Poveda i Bruno Tamarit protagonitzen l'última producció de L'Horta Teatre. Els Vilallonga parteix d'un text de Ramón Madaula del qual ha fet una la versió valenciana Juli Disla i ha sigut dirigida per Carles Sanjaime.

Es tracta d'una família amb una llarga trajectòria en el món financer que ha sabut aprofitar les oportunitats per a enriquir-se, de manera que han sigut una de les famílies més influents en l'àmbit valencià. No obstant això, la seua història també té una part fosca: el besavi iniciador de l'èxit familiar va fer la seua fortuna amb el comerç d'esclaus a Cuba.

El patriarca familiar s'acosta a l'hora de la seua jubilació, la seua filla no vol saber res del negoci i el pare busca un possible hereu per a perpetuar el llinatge, obsessió que genera tota una sèrie de situacions còmiques.


SINOPSI

Està a punt d'arribar un membre nou a la família de Paco Villalonga, el qual no pensa consentir de cap manera que el seu llegat, en aquest cas el seu cognom, no es perpetue per la capritxosa decisió de la seua consentida i estimada filla Anna, i del seu còmplice i gendre, Pau.

A aquesta família li ha arribat l'hora de decidir, de mirar-se cara a cara i revelar com són de consistents els principis de cadascun d'ells; i el més important, saber si tot això té alguna cosa a veure amb la felicitat.

Groucho Marx deia: "Aquests són els meus principis. Si no li agraden, en tinc d'altres"

Autor
Ramon Madaula
Direcció
Carles Sanjaime
Versió
Juli Disla
Intèrprets
Lucía Poveda
Bruno Tamarit
Alfred Picó
Durada
80min.

Preus

DIMECRES I DIJOUS
Pati de butaques 16€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 13€
Llotges 2n pis 10€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

DIVENDRES A DIUMENGE
Pati de butaques 18€
Pis preferent (amfiteatre) i llotges 1r pis 15€
Llotges 2n pis 12€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

PROMOCIÓ ESPECIAL:
25% dto. en la funció de dimecres 21 i dijous 22 de setembre.
20% dto. en la funció del dissabte 17 (20.30h) de setembre.

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatro Olympia.
50% dte*. Professionals del sector i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas