Esmeralda Rancapino

Talent i passió per l'art flamenc

21 de maig
21 de maig

Esmeralda Rancapino

21 de maig de 2024
 COMPRAR ENTRADES
Esmeralda Rancapino
Talent i passió per l'art flamenc

Present i futur del cante gadità

Esmeralda Torres Núñez, coneguda com a Esmeralda Rancapino en el món del cante flamenc, va nàixer el 28 de setembre de 2006 en El Port Santa María (Cadis), en el si d'una família amb profunda arrel artística i musical. Filla del percussionista Ramón Torres Núñez i de la cantaora Ana Núñez Fernández, és descendent directa del cèlebre "Orillo del Puerto" i neta del canviat de nom Alonso Núñez "Rancapino". El seu debut artístic va tindre lloc als 4 anys en el programa de Canal Sur "Menuda noche", on ja va demostrar el seu innat talent al costat del seu avi Alonso.

Després d'anys d'experiència i presentacions en diversos escenaris, com el Potaje de Utrera Juvenil i el Festival de la Parpuja a Chiclana, va arribar el moment crucial en el Teatro Flamenco de Madrid, on el seu avi Rancapino li va brindar l'oportunitat de brillar en solitari. Des de llavors, Esmeralda s'ha guanyat el respecte de la comunitat flamenca, consolidant la seua carrera amb presentacions en festivals com la Suma Flamenca a Madrid, on va captivar al públic amb el seu espectacle "El despertar de mi cante".

Al llarg de la seua trajectòria, Esmeralda ha compartit escenari amb grans figures del flamenc en festivals com a Almadrava i Algarrobo, així com en homenatges al mestre Paco del Gastón. A més, ha sigut convidada especial en esdeveniments com la Fundación Cruz Campo i els Premios al Compás del Cante, al costat de Rancapino Chico.

Als seus 18 anys, Esmeralda representa el present i futur del cante gadità, destacant pel seu talent i passió per l'art flamenc. 

Preus

Preu únic 20
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
7€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

GRUPS:
10% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20 (únicament en taquilla).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas