Especial fin de año VLC Comedy

Amb Darío Piera, Álex Martínez, Pablo de los Reyes i Pablo Carrascosa

30 de decembre

Especial fin de año VLC Comedy

30 de decembre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Especial fin de año VLC Comedy
Amb Darío Piera, Álex Martínez, Pablo de los Reyes i Pablo Carrascosa

Gaudeix d'una gran vespra de cap d'any amb quatre dels millors monologuistes de València. Us assegurem que us portaran una gran dosi de comèdia per a tot l'any.

València Comedy és sinònim de riures, bons moments i moltes sorpreses, un espectacle carregat de ritme en el qual fins al més seriós s'anirà a casa entre riallades. Si eres un amant dels monòlegs, de l'humor, de la diversió... No deixes escapar l'oportunitat de veure amb amics, col·legues, familiars, parella... a aquests cracks en acció. No et deixaran indiferent!

Álex Martínez ha sigut finalista del concurs de monologuistes d'Andreu Buenafuente en el programa 'En El Aire' de La Sexta. Se li va poder veure en 'Operación Clon', un programa d'imitadors presentat per Santi Rodríguez i Esther Arroyo que es va emetre en Canal 9 i Telemadrid, on la idiosincràsia del programa era parodiar a diferents personatges famosos de l'actualitat.

Darío Piera, showman polifacètic i multimèdia, periodista, il·lusionista, mentalista, hipnotista i fins a humorista. Ha actuat per tota Espanya amb el seu espectacle d'Estand-Up Comedy d'humor elegant (això voldria ell) i replet d'enginyoses reflexions. Professional del desenvolupament personal, en els seus monòlegs la gent coneix noves paraules, baixa el nivell d'estrés i fins aprén anglés.

Pablo de los Reyes, porta més de 30 anys fent riure, el que passa és que només uns 10 des que li paguen per això. Més de 1000 actuacions, havent actuat per a la Paramount Comedy i en nombroses sales de prestigi d'Espanya, diversos concursos guanyats, ràdio i televisió avalen a aquest singular monologuista.

Pablo Carrascosa, àcid, disbauxat i seductor. Un autèntic especulador de l'humor que es llisca a la perfecció en aqueixa prima línia que separa el canalla del bondadós, l'ingenu del murri, l'aspre del tendre, el subtil de l'obtús, i un llarg etcètera d'adjectius que sens dubte aniràs descobrint en qualsevol de les seues actuacions

Preus

PREU ÚNIC 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas