Especial Navidad VLC Comedy

Amb Óscar Tramoyeres, Rafa Alarcón i Pablo de los Reyes

23 de desembre
23 de desembre

Especial Navidad VLC Comedy

23 de desembre de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Especial Navidad VLC Comedy
Amb Óscar Tramoyeres, Rafa Alarcón i Pablo de los Reyes

Junts en un escenari tres dels millors monologuistes de la Comunitat Valenciana, tres genis de la comèdia que et faran començar el Nadal amb molta diversió i bon rotllo.

València Comedy és sinònim de riures, bons moments i moltes sorpreses, un espectacle carregat de ritme en el qual fins al més seriós s'anirà a casa entre riallades. Si eres un amant dels monòlegs, de l'humor, de la diversió... No deixes escapar l'oportunitat de veure amb amics, col·legues, familiars, parella... a aquests cracks en acció. No et deixaran indiferent!

Óscar Tramoyeres, directament des de l'Horta Valenciana, arriba el personatge més boig, rural i de carrer, amb un humor del terreny, fàcil i directe. Prepara't per veure uns espectacles 'comico-salvatges', en els quals podràs gaudir de les coses quotidianes de la vida, tal com són, on l'única fi és aconseguir arrancar-te una riallada. Ací va això!!

Rafa Alarcon, actor, còmic, presentador i showman amb més de 12 anys d'experiència professional que amb el seu humor canalla i directe ha realitzat més de 300 representacions dels seus diversos monòlegs, en els quals combina l'estand up amb squetches d'interacció amb el públic, en el que és un autèntic mestre.

Pablo de los Reyes, porta més de 30 anys fent riure, el que passa és que només uns 10 des que li paguen per això. Més de 1000 actuacions, havent actuat per a la Paramount Comedy i en nombroses sales de prestigi d'Espanya, diversos concursos guanyats, ràdio i televisió avalen a aquest singular monologuista.

Preus

PREU ÚNIC 13€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT NITS TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Nits Talia+

50 PRIMERES ENTRADES:
3€ dte. (Descompte no disponible el mateix dia de la funció).

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas