Este tango habla por mi

Arriba el telón

26 de octubre

Este tango habla por mi

26 de octubre de 2020
ESPECTACLE JA PASAT
Arriba el telón

Donde conversan la poesía, la música y el baile del arrabal porteño

El tango, té el seu propi llenguatge i parla a través de la música i la poesia de grans compositors que al llarg del temps ens van deixar l'embruixament del seu sentir perquè el fem propi

Este tango habla por mi, resa quasi una declaració d'intencions que demostra la passió posada en aquest gènere i que tal com ens manifestarà l'artista Analía Bueti, tradueix la realitat de "viure en tango" com l'única manera de fer arribar a l'espectador l'autenticitat de la música Rioplatense en les diferents disciplines de la poesia i la cançó, la música i l'art del tango ballat.

Este tango habla por mi recorre en un seleccionat repertori, obres des de Gardel a Piazzolla, on la complicitat entre cantant, músics i ballarins es fa present per a brindar l'emoció en cada tango, i aconseguir amb el públic aqueixa conversa com només l'art d'aquest gènere musical, pot generar.

Com bé ens té acostumada la companyia, els arranjaments són propis amb l'empremta actual sense perdre el genuí de les diferents composicions. L'orquestra composta per Mariano Siccardi, director musical i pianista, el bandoneonista argentí Daniel Espinoza, el guitarrista argentí Martín Perdomo i la cantant i directora artística Analía Bueti.

Cada escena musical serà coronada pels meravellosos ballarins, sorprenent amb les diferents performances que oferirà l'espectacle.


Direcció musical
Mariano Siccardi
Direcció artística i producció
Analía Bueti
Cantant
Analía Bueti
Piano
Mariano Siccardi
Bandoneón
Daniel Espinoza
Guitarra
Martín Perdomo
Ballarins i coreografies
Ginette Montenegro
Fabricio Moroni

Preus

Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas