Eternas. Mujer creadora

Panorama Flamenco

11 de octubre
11 de octubre

Eternas. Mujer creadora

11 de octubre de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Panorama Flamenco

Flamenc amb nom de dona

'Eternas' és un grup flamenc format per Helena Feenstra a la guitarra, Pilar Pacheco i Merci Gálvez al canti, Selene Fernández al ball i Pau Martí a la percussió. Van estrenar el seu espectacle 'Dona Creadora' el 10 de març de 2020 en el Teatre Talia, 4 dies abans que s'imposés l'Estat d'alarma al nostre país. La posada en escena d'aquest espectacle va ser tot un èxit, esgotant les localitats i aconseguint en alçar al públic en un efusiu aplaudiment que va omplir de calor a aquestes dones i les va impulsar a continuar creant.

L'11 d'octubre tornen de nou al Teatre Talia, on interpretaran el seu espectacle 'Dona Creadora' amb la maduresa i solidesa que aquests dos anys els ha brindat i diverses renovacions que inclouran en aquesta nova versió. En el seu espectacle es dona vida a la història d'una dona, des del seu naixement fins a aconseguir la maduresa, una dona que segons va passant el temps va sent conscient dels rols que imposa la societat patriarcal i com es va desconstruint fins a aconseguir ser una dona lliure en sororitat amb la resta de dones en la seva vida. Tot això expressat a través del canti, el ball i el toc flamenc. Aquesta història podria ser la de qualsevol dona.


'Eternes' mostra el rostre de la dona com transmisora d'art, de vida i també de valors universals valuosos tant per a la música com per a la societat. Una mostra de la força i sensibilitat de la dona en el Flamenc, com a vehicle d'expressió artística i com a crit de reivindicació social: quan la jondura neix de la unió de les ànimes davant l'adversitat. Aquesta és l'essència del Flamenc.

Pilar Pacheco
Merci Galvez
Selene Fernández
Helena Feenstra
Pau Martí

Preus

Pati, amfiteatre i llotges pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

ABONAMENT PANORAMA FLAMENC TALIA+:
5€ dte. per entrada amb la compra de l'Abonament Panorama Flamenc Talia+

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas