Fabrizio Copano

Presenta 'El humorista'

25 de març

Fabrizio Copano

Fabrizio Copano

25 de març de 2023
 COMPRAR ENTRADES
Fabrizio Copano
Presenta 'El humorista'

Fabrizio Copano arriba a Espanya amb el seu nou espectacle!

Fabrizio, un dels comediants llatins emergents amb més projecció en l'actualitat, presenta el seu nou xou, 'L'humorista' a Espanya. Madrid, Barcelona, València, Alacant, Màlaga i Mallorca són les ciutats d'aquesta primera gira espanyola de l'artista xilé, després d'esgotar més de 30 funcions al llarg de tot Xile.

'L'humorista' aborda els paradigmes del progressisme modern i les seues contradiccions, des d'una mirada personal i honesta, al temps de repassar als governs mundials, la família i el sexe, així com les tensions actuals entre el modern i el tradicional.

La idea de 'L'humorista' és un xou que promet ser original, clàssic i modern, amb la intenció de tornar a connectar-nos amb l'època en què l'única cosa que ens podia salvar de l'avorriment, del tedi, era un bon humorista en la televisió.

Preus

Preu únic 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas