Flores con Swing

Una obra de José Vicente Torrejón

10 de febrer
10 de febrer

Flores con Swing

10 i 11 de febrer de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Flores con Swing
Una obra de José Vicente Torrejón

Una autèntica celebració de la vida, l'amistat, l'amor i la música.

La música ens recorda que sempre hi ha eixida. I a través d'ella construïm 'Flores con swing', una història d'amor per partida triple: amor a la música, amor de Florine a la seua filla i amor entre els joves Lluna i Pier. Un càntic a la vida i a les noves oportunitats, de com és possible omplir de llum la foscor i eixir a flotació quan més afonats ens trobem.

Un homenatge a l'increïble llegat musical de Django Reinhardt, amb la música Manouche com a nexe connector.

Autor
José Vicente Torrejón
Direcció
Tonet Ferrer
Intèrprets
Pepa Chamorro
Sherezade Soriano
Benja Cebrián
Músics
David Marín
José Vicente Torrejón
José Miguel Marín
Durada
75min.

Preus

Preu 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

Estos descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas