Gala Casa del artista

Amb la representació de ¡Ay, Carmela!

22 de novembre
22 de novembre

Gala Casa del artista

22 de novembre de 2021
ESPECTACLE JA PASAT
Gala Casa del artista
Amb la representació de ¡Ay, Carmela!

La Casa de l'Artista organitza aquesta Gala amb la representació de ¡Ay, Carmela!, de José Sanchis Sinisterra, amb Manuela Montañés i Javier Turiel.

¡Ay, Carmela! és un cant a la supervivència, a la dignitat de l'ésser humà, un sospir i un dolor tancat en un "ai". És una història contada des dels ulls de Paulino, un mort en vida que necessita aferrar-se a la idea que l'aparició de Carmela, una morta que torna a la vida, és real i que l'espectacle ha de continuar siga com siga.

És la història de dos supervivents que l'única cosa que tenen per a sobreviure és necessitar-se l'u a l'altre i que, fins i tot estant un dels dos ja mort, aquesta dependència es fa més notòria. És la relació de dos pobres éssers humans (en aquest cas dos còmics) en un context tan brutal com una guerra, on la paraula justícia es torna sorda pel soroll de les bombes.

Autor
José Sanchis Sinisterra
Direcció
Manuela Montañes
Intèrprets
Manuela Montañes
Javier Turiel
Música
M. Ángel Almoacid

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas