Hoy no estrenamos

Una comèdia escrita per Imprebís

28 d'abril
28 d'abril

Hoy no estrenamos

Del 28 d'abril al 27 de maig de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Una comèdia escrita per Imprebís

Els mestres de la comèdia, Imprebís, presenten la seua obra 'Hoy no estrenamos'. Però aquesta vegada no us demanaran que escrigueu res en cap paper perquè venen improvisats de casa: Quin gran espectacle!

Tornen més mordaços, més actuals i entranyables que mai. De nou un grup de veïns d'un barri popular qualsevol de Madrid trobarà en el teatre un bon reflex de la nostra societat i veurà com els textos de les grans obres teatrals modifiquen i milloren les seues vides. Poques vegades es pot assistir a una classe d'interpretació com la que imparteixen Carles Montoliu i Carles Castillo, capaces de donar vida a 12 personatges amb solo canviar un objecte a les seues mans.

Ara, a més, incorporen a un nou talent, el jove músic i actor Víctor Lucas. I tot sota la direcció de dos mestres: Michel López -creador a París de la Lliga d'Improvisació Francesa-, al costat d'un dels directors espanyols més premiats i reconeguts, Santiago Sánchez.

La crítica els ha definits com "Una carta d'amor al teatre", "Un carrusel d'emocions que els aficionats adoren i que els més joves han de conéixer per a estimar el teatre". "Una oportunitat única per a veure en viu i en directe alguna cosa que ni Netflix, ni Amazon, ni Disney podran oferir-te mai: la màgia de 'HHoy no estrenamos'". "Un aplaudiment al teatre des de l'esquelet, una oda a la víscera i al germen, i a totes les seues formes. Minuts emocionals i sintètics, reveladors de com el teatre deixa, a vegades, de ser una ficció per a fondre's amb la vida, la de tots els dies".

'Hoy no estrenamos' és una invitació a ser més felices. En un moment en el qual molta gent està desitjant canviar la seua vida i sentir-se més a gust, els personatges de 'Hoy no estrenamos' -en lloc de la meditació o la naturalesa- descobreixen el teatre i, amb ell, la presencialitat, la paraula justa, les emocions i, com no, moltíssima diversió.

Una lliçó de vida i de teatre a càrrec d'uns mestres de la comèdia: Imprebís, amb Carles Castillo, Carles Montoliu, Víctor Lucas i Santiago Sánchez, al capdavant.

Una obra de
Imprebís
Direcció
Michel López
Santiago Sánchez
Intèrprets
Carles Castillo
Intèrprets
Carles Montoliu
Santiago Sánchez
Víctor Lucas
Durada
95min.

Preus

DIVENDRES 15€
DISSABTE 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VENDA ANTICIPADA:
20% dte. en la funció del divendres 19 de maig (no aplicable el mateix dia de la funció).

DESCOMPTES GENERALS:
20% dte. Carnet Jove/Universitari, Carnet Jubilat/C. Popular, menors de 14 anys i presentant en taquilla una entrada del Teatre Olympia.
50% dte. Professionals del sector* i xiquets de 0 a 4 anys.

GRUPS:
25% dte. a partir de 20 persones +1 invitació cada 20.

VISIBILITAT REDUÏDA:
30% dte. en determinades butaques de llotges.

*Únicament en taquilla. 
+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas