Iñaki Urrutia. Perdone caballero

20 anys i un dia fent el monòleg

27 de gener
27 de gener

Iñaki Urrutia. Perdone caballero

27 de gener de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Iñaki Urrutia. Perdone caballero
20 anys i un dia fent el monòleg

Després de tres espectacles en solitari i més de 20 anys vivint de parlar en un escenari Iñaki Urrutia ha pensat que seria bon moment per a fer una retrospectiva de la seua carrera i comptar alguna d'eixes coses que ha comptat en aquestes més de dues dècades però ara bé.

'Perdone, caballero' revisita algun d'eixos monòlegs des de l'actualitat i plantejant-se si s'ha fet ja vell o encara no.

Iñaki Urrutia. Habitual de l'estand-up nacional, aquest català-basc-aragonés té més quilòmetres que el bagul de la Piquer.

Compagina el seu gira amb l'obra 'Perdone, caballero' amb les seues aparicions televisives: presentant el concurs ''Basura o tesoro' i el seu rol com a col·laborador en el plató de Zapeando. La seua trajectòria com a presentador recorre programes com a 'Últimos fichajes' i 'El día después' en Movistar+.

El seu carisma i el seu bon humor també li van portar a ser el francotirarock en el programa 'El Pirata y su Banda', en la cadena Rock FM i col·laborador en el programa 'Yu: No te pierdas nada', dels 40.

No recomanat per a menors de 14 anys
Durada
90min.

Preus

Preu únic 14€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas