Iseta en concierto

Una nit inoblidable plena de ritmes i emocions

24 de març
24 de març

Iseta en concierto

24 de març de 2024
ESPECTACLE JA PASAT
Una nit inoblidable plena de ritmes i emocions

Deixa que la màgia de la música de Iseta t'atrape

Iseta et portarà a un viatge sonor i íntim a través del seu repertori indie, compost per captivadores cançons de la seua pròpia autoria que et faran ballar al ritme de la seua creativitat única. A més, el concert promet emocionar amb la presentació de noves composicions, que fusionen boleros i ritmes llatins en una proposta musical versàtil i seductora.

Acompanyada per un grup excepcional de músics, virtuosos en el seu instrument, el concert de Iseta oferirà una experiència envolupant en diversos ambients. Un repertori eclèctic que navega des de les melodies íntimes de les seues boleros fins a l'energia vibrant dels seus ritmes llatins. Cada moment serà una expressió autèntica de la creativitat de Iseta i la destresa dels seus talentosos músics.

No perdes l'oportunitat de veure, escoltar i gaudir, en directe, la música de Iseta i la seua banda en el Teatre Talia. Vine i sigues part d'una nit inoblidable plena de ritmes i emocions!

Producció artística
Iseta
Coreografia
Daniela Laportilla
Vestuari
Fabiola Ricci
Cantant
Iseta
Percussió
Damián Pastorino
Lucas Jiménez
Guitarra elèctrica
Daniel Lacambra
Baix
Abel Sanabria
Teclat
Rosthand
Guitarra clàssica
Pablo Íñiguez
Requinte
Julio Rodríguez

Preus

Preu únic 10€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

En comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas