Ismael Lemais & La Kiskillosa

Cómo conocí a mi suegra

05 de febrer
05 de febrer

Ismael Lemais & La Kiskillosa

05 de febrer de 2022
ESPECTACLE JA PASAT
Ismael Lemais & La Kiskillosa
Cómo conocí a mi suegra

Tots vivim multitud de situacions a casa amb la nostra parella que es fan rutinàries i deixem de posar atenció fins que algú ho presenta d'una forma còmica i ens dóna el riure en veure'ns reflectits en elles. En això Isma i Isa són els reis, en això es basa 'Com vaig conéixer a la meua sogra'. Una successió de monòlegs quotidians on realitzen una divertida paròdia centrant-se en la seua relació de parella i en situacions del dia a dia analitzades des del punt de vista humorístic.

Durant 90 minuts, la conducció temerària de Isa, el prominent nas d'Ismael, les aventures estrambòtiques de totes dues sogres, paròdies musicals dels hits del moment o les seues vides com influencers seran les protagonistes absolutes d'aquest espectacle. Una successió de monòlegs esguitats per la contínua interacció entre els dos còmics i el públic assistent.

Durada
90min.

Preus

Preu únic 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas