Jandro & Penn

Els mags més divertits i creatius del món

23 de juny

Jandro & Penn

Del 23 al 25 de juny de 2023
 COMPRAR ENTRADES
Jandro & Penn
Els mags més divertits i creatius del món

Per primera i última vegada s'ajunten dues dels mags més divertits i creatius del món sobre un escenari en aquest show especial.

Jandro (Mapi, El Hormiguero, Nada x aquí, Hipnotízame) acaba d'arribar de Las Vegas on ha guanyat per cinquena vegada consecutiva el prestigiós trofeu de màgia Fool Us. Ningú ha guanyat més que ell.

I Penn Jillette és el mag alt i xerraire de Penn & Teller, que són els mags que més temps porten actuant a Las Vegas on ho fan cada nit per a 1500 persones. A més són els il·lusionistes que més vegades han actuat en el Late Show de David Letterman en la CBS.

Penn va començar a estudiar espanyol als seus 66 anys amb dos únics objectius, sopar un dia amb Juan Tamariz i actuar amb Jandro a Espanya. El primer ho va aconseguir fa uns mesos i ara falta el segon que es complirà al juny on faran un show junts en espanyol... una bogeria. Per primera vegada, Penn actuarà sense Teller, fora d'Espanya i en una llengua que no domina? Sí, l'espectacle serà en espanyol i Penn estarà atemorit abans de sortir a escena. Què pot sortir malament?

Un esdeveniment únic en el món que no es tornarà a repetir. Vine al Teatre Talia i viu una vetllada de riures, màgies i emocions.

Durada
80min.

Preus

Pati, amfiteatre, llotges 1r pis 26€
Llotges 2n pis 22€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

VENDA ANTICIPADA:
20% dte. fins el 30 d'abril. 

+info i reserves de grups en el 963 536 113.

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas