Javi Durán. Fracashow

21 d'abril
21 d'abril

Javi Durán. Fracashow

Javi Durán. Fracashow

21 d'abril de 2023
ESPECTACLE JA PASAT
Javi Durán. Fracashow

Corre i vine't a veure-ho abans que Javi es mude a Andorra

Javi Durán arriba a les Nits del Talia amb Fracashow, un espectacle que combina estand-up comedy amb audiovisuals per a fer-te passar una experiència que frega el deliri, l'èpica i l'anticonstitucional.

Amb un humor àcid molt particular i amb actuacions per tota Espanya, Javi Durán esberla de tot: les seues misèries, la peresa del políticament correcte i l'absurd d'aquest sistema en el qual estem tots ficats.

Javi compta ja amb diversos espectacles, però Fracashow és la seua obra magna. Ací et quedarà molt clar el talentós i ximple que és. És d'aquestes persones que pagues per veure-li una hora, però ni de coña t'ho quedes un dia.

Fracashow! El xou que et dona el que promet. Corre i vine't a veure-ho abans que Javi es mude a Andorra.

Recomanat per a majors de 18 anys
Durada
60min.

Preus

Preu únic 14€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Al comprar les entrades online el preu que apareixerà serà el preu final, incloses les despeses de gestió i aplicat el descompte de la promoció vigent en el moment per a cada funció. Comprove totes les seues dades abans de finalitzar la compra, doncs no podrem fer canvis ni devolucions una vegada realitzada.

Descomptes

Visibilitat reduïda:*  30% dte.
*En determinades butaques de llotges

Aquests descomptes no són acumulables ni aplicables al costat d'altres promocions. Els mateixos s'apliquen sense tenir en compte les despeses de gestió per entrada, tant en la venda online com en taquilla. Els descomptes aplicats en la compra online hauran d'acreditar-se a l'entrada al recinte, si escau.
Olympia Metropolitana S.A ha sido beneficiario del Fondo Europeo de Desarrollo Regional cuyo objetivo es mejorar el uso y la calidad de las tecnologías de la información y de las comunicaciones y el acceso a las mismas y gracias al que ha desarrollado los proyectos de "Auditoría Técnica de Seguridad" y "Análisis de Vulnerabilidades.", para la mejora de competitividad y productividad de la empresa. A partir del 1 de diciembre de 2022. Para ello ha contado con el apoyo del programa Ciberseguridad de la Cámara de Comercio de Valencia. Una manera de hacer Europa
Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas Ayudas
Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte
Ayudas
Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU
Ayudas Ayudas